About Odense Sport & Event in English
Mandag d. 23. juni 2008 af Peter Ove Brix

Rekordhandel sender Jonas Borring til FC Midtjylland

OB har solgt venstrekantspilleren Jonas Borring. Den 23-årige midtbanespiller skifter med øjeblikkelig virkning til SAS Ligaklubben FC Midtjylland.

Jonas Borring har spillet i OB de seneste fire sæsoner, og efter en kort tilvænningsperiode har han udviklet sig til stamspiller på holdet. Det har skabt interesse for midtbanespilleren fra flere sider, og det er således en økonomisk meget attraktiv handel for OB.  

- Der er tale om en rigtig god handel for os, som sandsynligvis er den største handel mellem to danske klubber. Jonas Borring har været en god spiller for OB, men nogle gange er det godt for en spiller at komme til en anden klub for at udviklingen ikke stagnerer. Vi ønsker Jonas held og lykke i hans fortsatte karriere, udtaler Kim Brink, der samtidig understreger, at OB agter at forstærke SAS Ligatruppen yderligere, selv om der allerede er tilknyttet tre nye spillere i form af Esben Ruud, Björn Runström og Timmi Johansen.

- Vi har allerede flere stærke alternativer til Jonas’ plads, og salget åbner mulighed for, at vi kan forstærke vores trup endnu mere markant. Og vi kan lige så godt vænne os til, at køb og salg af spillere mellem danske topklubber vokser i disse år, og med stadig stigende transfersummer, slutter Kim Brink.

For Jonas Borring er det et skifte til nye udfordringer efter fire gode år i OB.s

- Jeg har haft fire fantastiske år i OB, hvor jeg har udviklet mig fra at være talent til at være med i nærheden af det danske landshold. Og tiden i OB står som et særligt kapitel i min fodboldkarriere, som jeg altid vil mindes med glæde. Det er imidlertid vigtigt, at man konstant udfordrer sig selv og i den forbindelse passer et skifte godt. Og i FC Midtjylland skal jeg igen kæmpe mig til en stamplads og kæmpe for at bevise, hvad jeg kan, og det er jeg sikker på vil være godt for min videre udvikling, siger Jonas Borring.

Jonas Borring debuterede for OB i en Royal League kamp mod Halmstad i februar 2005, og siden er det blevet til 121 kampe og 14 mål i den stribede trøje.
Skyd dit arrangement af i anderledes og flotte faciliteter med udsigt over grønsværen...
Copyright © 2007 · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Sport & Event A/S · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 70 22 18 87
EmediateAd