Vinder af Disneyland Paris konkurrence!

Vinder af Disneyland Paris konkurrence!

Så har vi lidt nyheder om Rebecca Techow, som tidligere på året vandt en fortryllende tur i Disneyland® med sin familie.

Rebecca har downs syndrom, og hun har hvert 7’ende år besøgt Disneyland® på sin fødselsdag. Denne gang besøgte hun dog Disneyland® tidligere, og fejrede sin 33 års fødselsdag i de vidunderlige omgivelser. Hun elsker alle Disney prinsesserne, og specielt Elsa fra Frost, som er hendes yndlings. De fik endda lov til at hilse på alle Disney-figurerne, da de ankom!

Familien prøvede masser af forlystelser og så det flotte Disney-lysshow om aftenen! 

Denne fantastiske oplevelse blev muligt på grund af en konkurrence via Disney On Ice, og hold endelig øje med siden for flere konkurrencer til efteråret og vinter! 

 

Læs her hele interviewet med Rebecca:

Hvordan vandt I dette fantastiske ophold?

Rebecca Techow har downs syndrom. Hun fejrede sin 7, 14, 21 og 28års fødselsdag i Disneyland i Californien. Hun elsker Disney-figurerne, især prinsesserne og specielt dem fra Frost, så det var oplagt at tage til Disney On Ice – Fantasiens Verden i Odense Congress Center. På facebook, havde vi læst om, at man kunne deltage i en konkurrence og vinde en tur til Disneyland til Disney On Ice – Fantasiens Verden. For Rebecca, var det let at besvare spørgsmålene, især når de drejede sig om Frost, for Elsa er hendes favoritkarakter. Det var en tur, vi aldrig vil glemme.

Hvad har I oplevet i parkerne?

Vi har oplevet en masse! I Disneyland® Park blev vi mødt af Disney-figurerne og fik lov til at hilse på dem – vi blev mødt af rigtig mange. Det var også vidunderligt at se den store, smukke parade om eftermiddagen og det betagende og sjove lysshow om aftenen. Begge var virkelig godt lavet. Vi var også til sing-a-long med Frost – et meget flot show med fantastiske effekter. Vi prøvede mange af forlystelserne, både de mere rolige og dem med mere fart og spænding.

I Walt Disney Studios® Park prøvede vi også en del af forlystelserne, og vi nød de smukke omgivelser, vi prøvede også at være en del af et special effects show. Desuden har vi også nydt rigtig god mad. Det var noget helt særligt at spise hvor Lady og Vagabonden også spiste.

Hvad var jeres favorit øjeblik?

Det største øjeblik var lysshowet på slottet om aftenen med fyrværkeri og alle de velkendte sange. Det hele blev set fra det absolut bedste sted. Men det var også stort, da Rebecca modtog et opkald på Disney-rådhuset fra en Disney-figur. Faktisk var det på Rebeccas 33-års fødselsdag, hvilket gjorde det til en mindeværdig fødselsdag – denne gang i Disneyland Paris. For de to niecer var den største oplevelse at hilse på Disney-figurerne foran slottet. Det var noget ud over det sædvanlige for de to piger. Mickey Mouse er sammen med Minne Mouse deres yndlingsfigur, så da Mickey kom forbi og hilste, var det en oplevelse for livet for dem. Rebecca kan lide alle figurerne, men af ​​alle dem, hun mødte denne gang, var det måske Askepot og prinsen, der var højdepunktet.