Odense Sport & Event

Odense Sport & Event A/S blev stiftet den 1. maj 2006 som en fusion mellem Odense Congress Center A/S og Odense Boldklub A/S. Selskabet ejes af en række private investorer. Godt et halvt år efter fusionen ekspanderede selskabet yderligere med købet af koncertbureauet JVB Concerts (nu: JVB LIVE) og i 2013 blev Odense Eventyr Golf føjet til paletten, mens 2016 introducerede cateringfirmaet Kai Thor A/S til OS&E-familien. 
 
Oplevelser er fællesnævneren
De fem virksomheder er indenfor deres respektive områder af oplevelsesindustrien væsentlige aktører.  De fire virksomheders forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk har de levet af samme kerneydelse - oplevelser og unikke øjeblikke.

Det gælder, hvad enten der har været tale om en messe, fodboldkamp, en koncert eller en af de hundredevis af andre arrangementer OS&E som helhed afvikler hvert år - altid med målet, at skabe unikke øjeblikke for gæsterne.
 
Værdigrundlag  
Det er Odense Sport & Event A/S´ mission at begejstre gennem oplevelser og visionen fortæller, at vi vil være den foretrukne udbyder af oplevelser kendetegnet ved vores værdier: Dynamik, nyskabelse og sund forretningssans
 
Rammer i topklasse
Unikke oplevelser kræver unikke rammer. Det er en nødvendighed, hvis man vil tiltrække kunstnere og oplevelser i topklasse. Også i denne sammenhæng er Odense Sport & Event blandt de førende i landet.  
 
EWII Park er med VIP-tribunen en ideel lokalitet til afholdelse af store sports- og underholdningsarrangementer. Til dagligt fungerer fodboldstadionet som hjemmebane for OB’s Superligahold, der hvert år underholder over 150.000 fodboldglade danskere. 

Græsset på EWII Park har derudover dannet rammerne om en af OS&E’s hidtil største enkeltsatsninger, koncerten med Sir Elton John. Den legendariske engelske musiker og sangskriver gæstede i sommeren 2007 Odense, hvor han spillede for over 20.000 fans fra ind- og udland. Med en succesfuld afvikling af koncerten beviste Odense Sport & Event, at virksomheden er i stand til at løfte arrangementer af internationale dimensioner.

Odense Congress Center
Odense Congress Center er et af Odense Sport & Events andre store aktiver. Med sine gode hotel-, restaurations- og halfaciliteter er det et af landets bedst egnede konference- og kongrescentre.

De over 20.000 m2 på Ørbækvej har lagt gulv til alt lige fra slaraffenland for børn til en fagmesse for bedemænd, og har hvert eneste år flere end 300.000 møde-, konference- og messegæster gennem sine lokaler. Ikke mindst messedelen er de senere år udviklet til en af OS&E's store forcer. Mange af landets største messer afvikles i hallerne på OCC, ligesom porteføljen af egne messer er under løbende ekspansion.

I 2015 og 2016 blev hotellets 107 værelser og to suiter totalrenoveret, ligesom en Business Lounge blev indrettet i forbindelse med receptionen.

Sparekassen Fyn Arena
Kongrescenterets seneste tilbygning, multiarenaen Sparekassen Fyn Arena, har desuden gjort Odense Congress Center i stand til at tiltrække en række nye og spændende arrangementer.

OS&E har således i arenaen bl.a. kunnet slå dørene op for Denmark Open i badminton, JBK Horseshows, The Magical World Of Disney On Ice, det skotske rockband Travis, poplegenderne Simply Red og meget, meget mere.

Odense Eventyr Golf 
Med tilkøbet af Odense Eventyr Golf har Odense Sport & Event endnu mere at byde på, både til forretningsgæster og de danske kulturforbrugere. Ud over en fremragende 27-hullers Europa Tour-bane råder Odense Eventyr Golf over et eksklusivt klubhus, der er eftertragtet til både møer, bryllupper og firmafester.
 
Med et samlet antal gæster på over en halv million årligt er Odense Sport & Event således en væsentlig aktør indenfor oplevelsesindustrien, men ambitionerne rækker højere. Visionen er at blive fyrtårn og samlingspunkt i den syddanske region. OS&E vil være lokomotivet, der kører forrest, hæver overliggeren, og præsenterer danskerne for en farverig palet af nye attraktive underholdnings-, kultur- og sportstilbud.

Odense Sport & Event A/S vil, kort sagt, være syddanskernes hovedleverandør af unikke øjeblikke.

Kode